"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Galatasaray - Schalke 04 maç günü

0 yorum

Ve maç günü geldi çattı sonunda. Bu platformu o kadar çok özlemiştik ki artık her şampiyonlar ligi maçını iple çekiyoruz. Buralara alışığız aslında ama son yıllarda yaşadığımız kötü olaylar bizi avrupa arenasının dışında tuttu çoğu zaman. Doğru bir yönetim ve iyi bir planlamayla tekrar ait olduğumuz yere döndük. Yaklaşık 8 sezon sonra şampiyonlar ligine döndük ve 10 puan toplayarak gruptan ikinci olarak çıkmayı başardık.

Schalke 04 ise grubundan lider olarak geldi. Olimpiakos, Montpellier ve Arsenal'in olduğu gruptan 12 puan ile lider olarak çıkmayı başardı.

Schalke her ne kadar şampiyonlar liginde güzel bir performans göstererek gruptan çıksa da ligde kan ağlıyor. Son haftalarda gösterdikleri performans çok çok kötü.

Ama analiz yazımızda da bundan bahsettik. Buraların havası çok farklı olur. Bu tip maçlar avrupanın her yerinde izleniyor. Ve bu futbolcular için birer vitrin niteliğinde. O yüzden her futbolcu bu derece önemli olan maçlara büyük titizlik ile hazırlanır. Çünkü burada gösterilen performanslar oyuncuların geleceği için genelde belirleyici olur.

Bu nedenlerden dolayıdır ki Schalke her ne kadar ligde kötü olsa da burada her şey farklı olabilir. O yüzden dikkat etmek gerek.

Schalke ile oynayacağımız bu maç ile avrupa kupalarındaki 244. maçımıza çıkacağız. Galatasarayımız biliyorsunuz avrupa arenasında galibiyeti, mağlubiyetinden daha fazla olan tek Türk takımı. Oynadığımız bu 243 maçta 93 galibiyet ve 87 yenilgi aldık, 63 karşılaşmada ise eşitliği bozamadık. Atığımız 341 gole karşılık kalemizde 343 gol gördük. Bunlar gerçekten çok güzel istatistikler.

Bu istatistikler aynı zamanda bu platforma ne kadar alışık olduğumuzu da gösteriyor.

Ekibimiz alman ekipleri ile ise yarın 25. maçına çıkacak. Geride kalan 24 maçta 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 yenilgi aldık. Attığımız 26 gole karşı kalemizde 33 gol gördük. Bunlarda fena istatistikler değil.

Schalke'nin ligdeki durumu yukarda da bahsettiğimiz üzere içler acısı. Schalke ligde çıktığı 22 maçtan 8 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 11 beraberlik aldı. 30 puan topladılar ve 9. sıradalar.

Schalke kafilesi bugün İstanbul'a geldi. Eksik isimler şöyle : Uchida, Ibrahim Afellay, Papadopoulos, Marica, Moritz ve Unnerstall. Takımın en önemli oyunculrından Huntelaar ise kadroda yer aldı.

Analiz yazısında bahsettiğim gibi ilk 11 tahminim şöyle :

Muslera
Eboue - Semih - Dany - Riera
Selçuk - Melo - Hamit
Sneijder
Drogba - Burak

En önemli kozlarımız kuşkusuz Drogba - Burak ikilisi ve Sneijder olacak.

Galatasaray - Schalke 04 ilgili canlı yayın bilgileri, hakem ve maç saati ile ilgili detaylar şöyle :

Maç: Galatasaray – FC Schalke 04
Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi
Tarih: 20.02.2013
Saat: 21.45
Yayın: Smart Spor (Canlı)

Artık bizim diyebileceğimiz bir şey kalmadı. Söz İmparator ve Fatih'in aslanlarında !

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-