"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Galatasaray - Şampiyonlar Ligi Serüveni 2

0 yorum

Bugün başladığımız, Galatasarayımızın avrupa serüvenini maç özetleri ve Fatih Terim'in maç sonu açıklamarı ile sizlere aktarmaya çalıştığımız yazı dizisinin 2. bölümündeyiz.

Bu bölümde Cluj ve Braga deplasmanı, Arena'da oynadığımız Manchester United maçı ile ilgili detayları paylaşacağız.

İlk olarak Cluj deplasmanındayız. Tabi kronolojik sıraya göre gidiyoruz. Olayları akışına göre anlatıyoruz. Cluj ile facia denilebilecek bir iç saha maçından sonra bu sefer deplasmana gittik. Bu maçtan mutlak galibiyet almamız gerekiyordu. Burak Yılmaz'ın avrupa sahnesine damgasını vurduğu bir maç oldu. Burak bu maçta hat-trick yaptı. Çok keyifli bir mücadeleydi. 1-0 öne geçtik. 1-1 oldu. 2-1 ve 3-1 yaptık Burak ile maçı aldık. Ve gruptan çıkmak adına dev bir adım attık.

Cluj 1 - 3 Galatasaray maçın geniş özeti :



Fatih Terim basın açıklaması :



5. maç gününde ise evimizde Manchester United'ı ağırladık. Manu gruptan çıkmayı garantilediği için nispeten yedeklerle geldi bu maça. Maç genel olarak bizim kontrolümüzdeydi. Manu da arada tehlikeli ataklar yaptı. Özellikle Welbeck adlı oyuncu çok etkiliydi. Bu maçta da yine son sözü şampiyonlar ligi tescilli golcüsü Burak Yılmaz söyledi.

Galatasaray 1 - 0 Manchester United maçın geniş özeti :


Fatih Terim maç sonu açıklamalar :



Üst üste aldığımız 2 galibiyet bize çok iyi bir güven aşıladı. Artık kendi ipimizi kendimiz çekebilecektik. Yani her şey bize bağlıydı. Bunun bilincinde gittik Portekiz deplasmanına. Maça belkide bu bütün durumların verdiği bir etkiyle stresli başladık. İlk yarıda kalemizde golü de gördük. 1- 0 geriye düştük. Manchester'dan gelen Cluj'un gol attığı haberi ise hepimizi yıktı. Ama inançlıydık kazanacaktık. Bu gruptan çıkacaktık. Galatasaray'ın olduğu yerde umutsuzluk olamazdı. Galatasaray 'Yılmaz'dı'. Ve beklediğimiz gol Amrabat'ın ortasında Burak Yılmaz'dan geldi. 1 - 1 geldikten sonra maç baskımız iyice arttı. 70 küsürde ikinci golü bulduk. O pozisyon gerçekten çok güzel hazırlanmıştı. Hala dün gibi aklımda o anlar. Selçuk çizgide nefis bir topuk pası ile Riera'yı buluşturdu. Riera soldan ortaya çevirdi. Seken topa Melo vurdu top kaleciden döndü. Dönen topu tamamlayan Aydın Yılmaz oldu. Ve Galatasaray bir kez daha yılmadı. Her şeye rağmen Braga'yı orada 2 - 1 yenip kendi kaderini kendi çizdi.

Braga 1 - 2 Galatasaray maçın geniş özeti :



Fatih Terim maç sonu açıklamaları :




Şimdi tekrar Yılmamak zamanı. Schalke'yi de eleyip artık hak ettiğimiz yerlere gelmek istiyoruz !


Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-