"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Galatasaray - Şampiyonlar Ligi Serüveni 1

0 yorum

Yarın oynayacağımız çok önemli Schalke maçı öncesi buralara nasıl geldik, bu zorlu yollardan nasıl geçtik bir hatırlayalım dedik. Kısa kısa da maçları yorumlayacağım. Sizler için derlediğimiz Galatasarayımızın grup maçları performansı :

İlk maç Manchester United ile deplasmandaydı. O maçta gerçekten çok talihsizdik. Yanlış hatırlamıyorsam 3 topumuz direkten döndü. Amrabat, Hamit ve Selçuk ile. Manchester ise attığı golden sonra sadece kontralarla gelmeye çalışmıştı. Muslera'nın da bir penaltı kurtardığını belirtelim.

Manchester United 1 - 0 Galatasaray maçın geniş özeti :



İkinci maçımızda sahamızda Braga'yı ağırladık. Baştan sona oyunun hakimi olarak mücadele ettik. Ama Manchester maçındaki şanssızlıklar burda da yakamızı bırkmadı. Oyun tamamı ile Braga yarı sahasında geçerken yediğimiz 2 talihsiz gol ile maçı kaybettik.

Fatih Terim'in maç sonu açıklamaları ile ;

Galatasaray 0 - 2 Braga maçın geniş özeti :




Üçüncü maç günü yine sahamızda Cluj takımını ağırladık. Bu maçı herkes hatırlar ne kadar kötü ve zor şartlarda oynandığını. O maç Arena'nın zemini resmen balçığa dönmüştü. Bu Cluj'un işine geldi. Baştan 1 gol bulup kapandılar. Ama Burak Yılmaz sahneye çıktı ve beraberliği getirdi. Bu bizim gruptan çıkma kararlığımızı arttıran bir maç oldu.

Galatasaray 1 - 1 Cluj maçın geniş özeti :




Fatih Terim'in maç sonu açıklamaları :



İlk 3 maçı değerlendirdiğimiz yazı dizisinin devamını gün içerisinde sizlerle buluşturacağız.

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-