"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Şimdi Sen Yine Aslanlar Gibi Oyna

0 yorum

Bugün avrupa arenasındaki son gecemiz sanırım. Gerçekten üst düzey bir başarı ile bitiriyoruz avrupa macerasını bu sene için. Bugün avrupa aslanlarımızı, avrupa fatihimizi alkışlamanın günüdür. Bize bu sezon yaşattığı mutluluklar için onlara teşekkür etme günüdür. Sonuç ne olursa olsun, onlar bu sezon yapmaları gereken her şeyi yaptılar. Bu daha bir başlangıçtı. Eminiz ki ilerleyen sezonlarda bu başarıdan çok daha fazlasına erişilecek. Bizde bunu gerçekleştirecek birikim fazlası ile var. Sadece bu seviyede oynama alışkanlığı edinmemiz lazım o kadar.

Bu akşam 3-0 ın rövanşında evimizde konuk edeceğiz dünya devi Real Madrid'i. Artık tur gerçekten çok zor. Karşımızdaki takım sıradan bir ekip değil. Bu kupayı almayı kafasına koymuş bir Real Madrid ile oynuyoruz bu gerçekten çok zor. Eksikleri var ama o eksiklerin yerini dolduracak 2. veya 3. yedekler bile çok kaliteli isimler. O nedenle çok dikkat etmemiz gerek.

Ben bu maçtan bir galibiyet bekliyorum açıkcası. Tur gelmeyebilir. Muhtemelen de gelmeyecektir ama bir galibiyet alacağımıza inanıyorum. İlk maçtaki oyunumuz bile bence Real Madrid'ten üstündü. Birçok pozisyona girdik. Ama bu sefer seyircinin de itici gücü ile gol veya goller bulacağımızı düşünüyorum.

Takımımızda defansın en önemli ismi Dany cezalı durumda. Onun yerine Gökhan Zan'ın oynamasına kesin gözü ile bakılıyor. İleri uçta da Burak Yılmaz geçen maçta gördüğü saçma sarı karttan sonra cezalı duruma düştü. Onun yerine Umut mu oynar yoksa Elmander mi bilemiyorum ama tek forvetli kalabalık orta sahalı bir sistem de deneyebilir Terim.

Onun dışında diğer oyuncuların yerleri belli gibi :

Muslera
Eboue Semih Gökhan Riera
Hamit Selçuk Melo Amrabat
Sneijder
Drogba

Bu 11 çıkabilir sahaya akşam.

12 sene sonra yine aynı seviyeye geldik. Son 1 sezonda takımımızın yaşadığı gelişimi herkes gördü. İnanmaya devam edersek bu işin sonuna kadar gidebiliriz.

Şartlar ne olursa olsun biz kendi futbolumuzu oynayalım.Kazanmak için mücadele edelim. Bize yakışan budur.

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-