"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Galatasaray 3-2 Real Madrid / Avrupa'ya bu korku yeter !

0 yorum


Galatasaray 3-2 Real Madrid maç özeti izle



Çıktılar ve aslanlar gibi oynadılar. Kendilerine yakışanı yaptılar. Galatasaray gibi oynadılar. Real Madrid'e öyle bir korku yaşattılar ki bu korku hem Madrid'e hem de bütün avrupaya yeter. Bu maç avrupaya mühürümüzü koyduğumuz anlamına da geliyor bence. Artık oraya adımızı yazdırdık. O kupa önümüzdeki senelerde bizim müzemize girecek. Bunun teminatını aldım ben bu gece.

Yine çok erken bir gol yedik. Kötü oldu. Ben ilk golü bizim bulabileceğimizi düşünmüştüm ama olmadı. İlk yarı tam hatırlamıyorum ama sanırım ortada geçen bir maç oldu. O kadar heyecanlıyım ki maç içindeki çoğu şeyi unuttum.

Az önce NTV Spor'da Fatih Terim'in yaptığı futbol devriminden bahsettiler. Çok haklı bir konuşma oldu. Fatih Terim'in futbol mantelitesinin nasıl olduğunu bugün özellikle 2. yarıda çok açık gördük. Avrupalıların yıllarca bize karşı oynadıkları futbolu biz onlara karşı oynuyoruz artık. Tabi bunda da başı çeken takım Galatasaray olmuştur. Bunun yaratıcısı da Fatih Terim sanırım.

Konu çok dağınık ilerliyor farkındayım ama bu seferlik böyle.

Drogba'nın da röportajı çok güzeldi. Çok güzel şeyler söyledi. Büyük takımların bize yaptığını açıkcası biz de ligdeki takımlara yapıyoruz dedi. Doğru dedi. Ama bugün 2. yarıda biz Real Madrid'e bunu yaptık gerçekten.

Çok abartı olmasın ama eze eze yendik diyebilirim. 2. yarıyı izleyen herkes bunu rahatlıkla söyleyebilir. Selçuk, Melo, Sneijder, Drogba.. Hepsi hepsi çok iyi futbol oynadılar. Tek tek saymaya gerek yok. Bütün takım kendilerine yakışanı yaptılar. Armanın ve bayrağın hakkını verdiler.

Bu seviyede oynamayı bence öğrendik. Bu turda yaşadığımız tecrübe emin olun bize ilerleyen senelerde yarı finalleri, finalleri ve hatta kupaları getirecektir. Bunu da umarım Fatih Terim ile yaşarız.

Bu sezon şampiyonlar liginde oynadığımız her takımı yenmeyi başardık. 10 maç yaptık. Bu çok büyük bir tecrübe. İlerleyen senelerdeki alt yapıyı hazırlayacak bir avrupa sezonu oldu bizim için. Müthiş bir kazanım.

Konu Galatasaray olunca her zaman umut vardır diyoruz hep. Bugün de bunu gördük. 1-0 geride olmamıza rağmen öyle bir geri dönüş gerçekleştirdik ki belki ilk maçta en az 1 golümüz olsa bence bu tur bize gelirdi. Ne kadar zor olduğunu da biliyordum tabi. Ama bize bu heyecanı bu aksiyonu bu yoğun duyguları yaşattıkları için bütün takıma teşekkür ediyorum.

Gerçekten bu sezon avrupada izlediğim her maçta çok büyük heyecanlar ve sevinçler yaşadım. Bütün Galatasaraylılar aynı duyguları yaşamıştır. Yıllar sonra buralara gelip, bu denli başarı elde etmek ve destekçilerine bu heyecanı yaşatmak ayakta alkışlanacak bir olay.

Fazla uzatmak istemiyorum. Yine tarihe geçecek bir zafer oldu. Galatasaray her zaman en iyisini yapmıştır. Real Madrid gibi dünya çapında ilk 2 de gösterebileceğimiz bir takımı resmi maçlarda 3 kere yenmiştir. Bu büyük bir olaydır. Ama Galatasaraylı bunlara alışıktır. Ve bunları yaşamaya devam edecektir. Bu gece rahat uyuyabiliriz artık.


Şimdi sen yine aslanlar gibi oyna demiştim. Oynadılar ve kazandılar. Teşekkür ederim Galatasaray ..

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-