"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


İmparator için 'Aslan' gibi oynayın

0 yorum

Bir kez daha Fatih Terim'siz bir döneme giriyoruz. Bu sezon bu ikinci kez olacak. Ve bu sefer daha uzun. Görünen o ki cezada indirim olmaz Fatih Terim bu sezonu kapattı. Bu sezonu kapatmanın yanı sıra gelecek sezon başını da kaçıracak. Fatih Terim'in olmadığı geçen dönemde büyük yaralar almıştık. Umarım bu sefer futbolcularımız daha aklı başında hareket edip bu kadar fazla puan kaybı yaşamazlar. Çünkü artık kaybedilen puanların telafisi olmayabilir. 

Şampiyonlar Ligi'nden elenmemizden sonra artık mücadele ettiğimiz tek kulvar lig kaldı. Bu sezon avrupada çok büyük işler yaptık. Bunu devamlı hale getirmemiz lazım. Bunun için de lig şampiyonluğunu mutlaka kazanmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki devamlılığımızı arttırmamız lazım. Artık her sene en azından gruplarda mücadele eden bir takım haline gelmemiz gerekiyor. Bunu yaptığımız zaman, devamlılığı sağladığımız zaman zaten başarı kendiliğinden gelecektir.

Bu akşam Karabükspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. 29. hafta mücadelesi. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Artık son 6 maç. Bu 6 maçtan 18 puan kazanıp şampiyonluğu kendi elimizle söküp almalıyız. Bu bize karşı olanlara vereceğimiz en iyi cevap olacaktır. Bunu yapacak gücümüz var.

Artık kazanılan her maç şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj olacak. Derbi maçına kadar bütün maçlarımızı kazanırsak müthiş bir avantaj yakalayacağız. Oyuncularımız da bunun bilincindedirler.

Karabükspor ile bu 12. maçımız olacak. Geride kalan 11 maçta 5 galibiyet aldık, 2 kere yenildik, 4 kere berabere kaldık. Arena'da oynanan ilk maçta ekibimiz sürpriz bir şekilde sahadan 3-1 lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Umarım bu sefer aynı şey olmaz. Futbol bu. Kesin bir şey söylenemiyor. O nedenle temkinli olmak gerek.

Karşılaşmaya şu muhtemel 11 ile çıkacağız sanırım :

Muslera
Eboue - Gökhan - Semih - Riera
Hamit - Melo - Selçuk
Sneijder
Burak - Drogba

Muslera her zamanki gibi formda. Defans hattımızda son dönemlerde iyi işler yapıyor. Orta sahada yine Hamit'te bir durgunluk var son maçlarda. Umarım bunu aşar. Melo ve Selçuk ikilisi yine harika işler yapmaya başladılar. Umarım bu devam eder. Sneijder de geçen Real Madrid maçında çok iyiydi. Kaçırdığı gole rağmen, yine golünü attı ve asistini yaptı. UEFA tarafından da maçın adamı seçildi. Burak şampiyonlar ligindeki aradan sonra kadroya dönüyor sanırım. Gollerine kaldığı yerden devam edecektir. Drogba her zamanki gibi yine bekleneni verecektir.

Bu maçta mutlak bir galibiyet almamız gerekiyor. Bu tip maçlarda puan kaybına tahammülümüz yok. Hem de Fatih Terim için bu maçı kazanmamız gerekiyor.

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-