"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Real Madrid - Galatasaray canlı izle şifresiz Rah-e Farda TV

0 yorum


Galatasaray 3-2 Real Madrid maç özeti izle





Türk futbolseverlerin en çok şikayet ettiği konu sanırım şifresiz doya doya maç izleyememek. İşin maddi boyutunu vs. bilemiyorum ama bazen tam bir çileye dönüşen olaylar oluyor.

Rahat rahat maç izlenmiyor bir kere. İlk Schalke maçında bir barda yer ayırtmamıza rağmen gittiğimde her yerin dolu olduğu söylenip içeri alınmamıştım. Çok sinirlenmiştim haliyle. Ama sonradan ışıklar çaktı. Schalke ile oynuyorduk. Ve hot bird uydusu üzerinden yayın yapan tonla alman kanalı vardı. Hemen ZDF'yi ziyaret ettim. Ve yanılmamıştım. Yatağa yayıla yayıla maçı izledim.

Yurtta kalıyorum. Odada bir lcd ekran televizyon var. Ancak uydunun biss key çözme yeteneği yok. Aslında olsa maçı veren Azeri kanallarından izlenebilir. Ama küçük bir araştırma yaparak varlığı çok önceden bilinen bir Afgan kanalına ulaştım.

Bu Afgan kanalının adı "Rah-e-Farda" . Daha önce bir çok maçı verdiği yaptığım geniş çaplı araştırmalar sonucu tespit edilmiştir. Tamamen yasal ve Türksat 2A uydusu üzerinden yayın yapmaktadır.

Her maç 10 tl 10 tl bayılacağımıza bu tür fırsatları değerlendirmek lazım. Ben bütün sene her maça gitsem yaklaşık olarak 400 lira falan para harcıyorum. Bu bir öğrenci için yabana atılmayacak bir miktar. 

Bahsi geçen kanal yarın maçı verecek yüzde 99 ihtimal. Biraz yayın kalitesi düşük ancak izlenebilecek seviyede. Yine rahat rahat maç izleyeceğim. Yata yata. Artık yanıma kola mı alırım bira mı alırım keyfime kalmış. Bira deyince, maçlara 10 tl bayılıyoruz yetmiyormuş gibi 2 tane de bira içiyoruz, oldu mu sana hesap 30 tl. 34 maça gitsem 1020 tl yapar. Bu hesap daha uzayıp gidebilir.

Uzun lafın kısası evde D-Smart'ı olmayanların mutlaka denemesi gereken bir alternatif. Ha ben spikersiz izleyemiyorum, keyif alamam derseniz orasını bilemem. Ama sistemin kölesi olmayın.

Benden bu kadar seçim sizin.

Turksat2A / Rah-e Farda TV
Frekans : 11.987 H 
Sembol : 02222 – 5/6

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-