"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Şampiyonlar Ligi İstatistiklerimiz

0 yorum

Şampiyonlar liginde çeyrek finale gelmiş bulunuyoruz. Bu güzel ve gurur verici bir olay. Yarın da rakibimiz belli olacak. Bu sezon şampiyonlar liginde oynadığımız 8 maçta gösterdiğimiz performansın istatistiki verileri ve futbolcularımızın önce çıkan istatistiklerini derlemeye çalıştım. Sizlerle paylaşıyorum.

Takım olarak bu sezon şampiyonlar liginde 8 maça çıktık. Bu maçlardan 4 ünü kazandık. 2 si berabere 2 si ise yenilgi ile sonuçlandı. Toplam 11 gol atıp kalemizde 9 gol gördük. Maç başına düşen gol sayısı ise 1.38 olarak kayıtlara geçmiş. Oynadığımız 8 maçta 22 farklı oyuncu forma şansı buldu. 8 maçın 8 inde de forma şansı bulan isimler ise şöyle : Muslera, Dany, Semih, Eboue, Selçuk, Amrabat, Burak ve Umut.

Attığımız 11 gol 4 farklı isimden geldi. Şuan gol krallığını Ronaldo ile paylaşan Burak 8 gol, Umut, Aydın ve Hamit ise 1 er gol kaydetti.

Takım olarak toplam 4111 pas yapmışız. Bunlardan 2855 tanesi isabetli olmuş. %69 Başarı oranı ile paslaşmışız. Oynadığımız maçlarda ortalama olarak %54 gibi bir oranla topa sahip olmuşuz. 8 maçta toplam 37 korner kullanmışız.

Gol krallığında 8 gol ile Burak Yılmaz zirvede yer alıyor. Selçuk İnan'da 4 asist ile 2. sırada. Burak aynı zamanda 14 kez ofsayta düşerek bu alanda da zirvede yer almış. Selçuk İnan ise yaptığı 555 pas girişimi ile 3. sırada yer alıyor. Bu 555 pastan 403 tanesi başarılı olmuş. %73 lük bir isabet oranı yakalamış Selçuk.

Hamit 3 kez direği nişanlayarak yine bu alanda şampiyonlar liginde de zirvede.

Muslera, Dany ve Selçuk 8 maçın 8 ini de son dakikaya kadar oynayarak geçirdiler. Yani (uzatmalar hariç) 720 dakika sahada kaldılar.

Benim derleyebildiğim genel istatistikler böyle. Umarım bu istatistikler artarak başarılı bir yönde devam eder.

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-