"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Galatasaray'ın Çeyrek Final muhtemel rakipleri

0 yorum

Dün Schalke'yi deplasmanda 3-2 yenerek tarih yazıp çeyrek final vizesi almıştık. Gerçekten çok güzel bir geceydi. Son yazılarda bu zaferden bahsediyorum hep. Ama bahsedilmeyecek gibi de bir gece olmadı. Heyecan, sevinç, göz yaşı, stres hiç eksik olmadı maçta. Zaman zaman böyle atraksiyonlara ihtiyacı oluyor sanırım vücudun. İyi geliyor. Zaten son golden önce ve gol ile birlikte Fatih Terim'i çeken kamerada, İmparatorun da ne kadar bizden biri olduğunu gördük. Gerçek bir Galatasaraylı Fatih Terim. Umarım uzun seneler daha takımımızın başında kalır.

Bu gece oynanan maçlar ile şampiyonlar ligi son 16 aşaması tamamlanmış oldu. Toplam 8 takım çeyrek finale kaldı. Çeyrek final kuraları cuma günü çekilecek.

Çeyrek finale kalan takımlar :

Galatasaray
Barcelona
Real Madrid
Paris Saint-Germain
Juventus
Malaga
Bayern Münih
Borussia Dortmund

Artık bu noktan sonra dilekle kura beklemek olmaz. Buralara gelen her takım üst seviye takımlar. Zaten öyle olmasalar çeyrek finale kadar gelemezlerdi.

Ama bu son 8 takımı seviye seviye ayırmak gerek. Ben en üst yani en zorlu seviyede Barcelona, Real Madrid ve Bayern Münih'i görüyorum. Ondan sonra Dortmund, Juventus ve Paris Saint-Germain'i sayabiliriz. Malaga ve Galatasaray ise daha denk güçlerde takımlar.

Tabi herkesin gönlünden geçen takım Malaga'dır. Öyle olursa yarı final şansımız hiç de küçümsenmeyecek kadar büyük olur. Umarım öyle de olur. Çünkü buralara kadar gelmişken artık bir devrim yaratıp yarı finale kalmalıyız. Üst seviyede saydığım takımlardan biri gelirse zaten işimiz çok zor olacak. Başta Malaga olmak üzere Dortmund, PSG ve Juventus kabul edilebilecek kuralar olur.

Alman takımlarının gelmesi belki deplasmanda seyirci desteği olarak bize dönebilir. Ama 2 alman takımından sadece Bayern'in gelmesi kötü olur. Dediğim gibi ben sadece üst seviyede saydığım Barcelona, Real Madrid ve Bayern Münih'ten çekiniyorum. Geri kalanlar kabul edilebilecek kuralar olur.

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-