"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Galatasaray 0 - 1 Gençlerbirliği maç özeti

0 yorum

Yenildiğimiz maçlardan sonra hiçbir şey yazasım gelmiyor aslında. Hele böyle bir maçtan sonra. O kadar pozisyona girdikten sonra bir kontradan yediğimiz gol gerçekten çok acı verici. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçı kazanamıyoruz. Üstelik kendi sahamızda. Toplar direklerden dönüyor.


Penaltı kaçıyor. Tonla pozisyon kaçıyor. Ama gol yok ve üstüne kontradan yenen bir gol.

İşte futbolun cilvesi bu da. Gerçekten çok sinir bozucu.

Sene başından beri Hamit'in bu kaçıncı direkten dönen topu yemin ediyorum sayamadım. Bir insan bu kadar mı bahtsız olur ? Hiç mi şans olmaz be kardeşim. Habire üst direklere gidiyor top. Bu da sinir edici birşey. Bugün gerçekten çok sinir oldum bu maça. Keşke izlemeseydim diyorum.

Burak Yılmaz'ın girmediği pozisyon kalmadı ama gol yok. 84 de penaltı oldu. Drogba kaçırdı. Yahu nasıl kaçar o dakikada o penaltı. Tamam iyi golcü Drogba ama orda o penaltıyı Selçuk İnan'ın kullanması gerekirdi. Neyse buna da birşey demiyorum.

Evimizde 6 maç oynayacağız ne güzel avantajımız var diyorduk ama mutlaka kazanmamız gereken bir maçı yine kazanamadık. Son iki haftada toplam 5 puan bıraktık rakiplere. Fatih Terim'siz 2 haftada toplam 5 puan. Bu zirve yarışında çok büyük bir yara. Maalesef ki İmparatorsuz geçen haftalar çok büyük darbeler yaşayarak devam ediyor. 

Yetmezmiş gibi Gökhan kırmızı kart gördü. Topla oynama istatistiklerine bakıyorum yüzde 64 e yüzde 36. O kadar fark ve pozisyon üstünlüğü var ama tabelada yazan skor rakip lehine. 

Neyse daha fazla anlatacak bir şey yok sanırım. Atamayana atarlar mantığı yine devreye girdi. Umarım çok arayacağımız puanlar olmaz bu kaybedilen 5 puan demek istiyorum ama gerçek öyle değil tabi. Gayette çok arayacağız bu puanları. Ama tek temennimiz şampiyonluğu kaybetmemek olacak bu puanlar yüzünden. Tabi ki her şey yine bizim elimizde. Bundan sonra seri galibiyetlerle puan farkını koruyabilir hatta daha da açabiliriz.

Yeter ki bu mağlubiyet Schalke maçı için moral bozucu bir durum yaratmasın.

Galatasaray 0 - 1 Gençlerbirliği maçın geniş özeti :

Burak Yılmaz'ın boş kaleye atamadığı pozisyon :
Video

Hamit'in direkten dönen topları :
1
2

Drogba'nın kaçırdığı penaltı :
Video

Süper Ligde oynanan bütün maçların özetini LigTv.com.tr'den izleyebilirsiniz:

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-