"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Trabzonspor 0 - 3 Fenerbahçe maç özeti ve goller

0 yorum

Maç için söylenebilecek pek fazla söz yok. Fenerbahçe'nin yine şansa galip geldiği maçlardan biri oldu gerçekten.

Çoğu zaman böyle maçlara Fenerbahçe adına tanık oluyoruz. Gerek son dakika atılan goller. Gerekse böyle oraya buraya çarpıp gol olan pozisyonlar.

Bugün yine öyle oldu. 3 golün 2 si talihsiz gollerdi Trabzonspor açısından.



Aslında Trabzonspor mücadeleye oldukça coşkulu ve istekli başlamıştı. İlk 10 dakika yani gole kadar Trabzonspor çok önemli tehlikler yarattı rakip kalede. İşte şanssızlık o ki hiçbiri gol olmadı.


Ama hakemler yine yaptılar yapacaklarını. Maçın 7. dakikasında Volkan kalesini terk etti. Topu uzaklaştırmak istedi. Yaklaşık 40 metrede top Adrian'ın önünde kaldı. Adrian bekletmeden kaleyi düşündü. Top çizgiyi de geçti. Ancak hakem nizami bir golü bana göre vermedi. Bu topu aslında Egemen çıkaramamıştı.


Bu dakikalardan hemen sonra Fenerbahçe o şans gollerinden birini buldu. Kuyt'ın 11. dakikada sağ kanattan yaptığı ortada Bamba'nın ters vuruşu sonrası top ağlarla buluştu. Ortada doğru düzgün bir atak yokken böyle bir gol gelmesi çok üzücü gerçekten.

Ardından 26. dakikada yine bir şans golü yedi Trabzonspor. Cristian'ın şutunda top yine Bamba'ya çarpıp ağlarla buluştu.

İşte bu dakikadan sonra kaleci Onur'un ve genel olarak takımın bütün dikkati dağıldı. Yenilen bu iki talihsiz gol ve verilmeyen gol bütün oyunu değiştirmişti

Bamba da bugün sanırım şanssız günündeydi. Çünkü bir insan bütün olayları üzerine çekemez böyle. Yine de ona yüklenmemek gerek. Yanlış zamanlarda yanlış yerlerdeydi diyelim geçelim.

Mücadelenin geri kalanında Gökhan Gönül'ün güzel bir golünü izledik. Onun dışında gollerden sonra maç Fenerbahçe'nin kontrolünde geçti. Trabzonspor geri dönüş için hiçbir şey yapmadı.

Adrian için birşey söylemek istiyorum. Özellikle 3-4 pozisyon vardı ki çok bencil hareketler yaptı. Çok sinirlendiğim pozisyonlar oldu Adrian yüzünden. Böyle maçlarda kahraman olmak yerine takımı sonuca götürecek işler yapmak gerekli.


Zorlu hava şartlarına rağmen takımlarını yalnız bırakmayan Trabzonspor taraftarını da tebrik etmek gerekli.

Fenerbahçe bu sonuçla Galatasarayımızla olan 6 puanlık farkı korudu.



Trabzonspor 0 - 3 Fenerbahçe maçın geniş özeti ve golleri :


Süper Ligde oynanan bütün maçların özetini LigTv.com.tr'den izleyebilirsiniz : http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/spor-toto-super-lig
 
Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-