"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Trabzonspor - Fenerbahçe maç analizi

0 yorum


Aslında rakip takımlardan pek bahsetmem. Sonuçta bir Galatasaray sevdalısıyız. Ama zirveyi yani dolayısıyla bizi etkileyecek olan bir derbi mücadelesi var bu akşam Trabzon Avni Aker Stadı'nda.

Mücadele saat 19.00'da başlayacak ve maçın hakemi Bülent Yıldırım.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı Lig Tv'den canlı izlenebilecek.

Dün Beşiktaş'ın son dakikada yediği golle 2 puan kaybetmesi bizim çok işimize geldi. Beşiktaş'ın puan kaybetmesi ile puan farkı 7'ye yükseldi. Ve bu kalan haftalarda bize önemli bir avantaj oluşturacak.

Fenerbahçe ile maç öncesi puan farkı 9. Eğer Fenerbahçe bu maçta berabere kalırsa fark 8 olacak. Yenilirlerse 9 olarak kalacak. Yani burda bizim destekleyeceğimiz takım doğal olarak Trabzonspor olacak.

Eğer olur da Fenerbahçe kaybederse çok güzel bir avantaj yakalayacağız zirve için.

Trabzonspor bu sezon 3 büyüklere karşı oynadığı hiçbir maçı kazanamadı. Yeni teknik direktörleri Tolunay Kafkas ile bu şanssızlığı yenmek isteyeceklerdir. Ve eğer seneye avrupa kupalarına katılmak istiyorlarsa bu maçı kazanmak zorunda olduklarını biliyorlardır.

Trabzonspor'da tek eksik kart cezası nedeni ile Didier Zokora olacak.

Fenerbahçe ise zirveden kopmamak için kazanmak zorunda.

Yani anlayacağınız bu maç her iki takım ve zirve açısından çok önemli bir karşılaşma. Belki de bir dönüm noktası olabilir.

Fenerbahçe'nin kadrosuna baktığımızda Meireles, Yobo, Mehmet Topuz, Sezer Öztürk, Krasic ve Orhan Şam'ın kadroda yer almadığını görüyoruz.

Mücadelenin biletleri hemen hemen tükenmiş durumda. Trabzonspor'un arkasında büyük bir seyirci desteği olacak.

Fenerbahçe son hafta pek iyi futbol oynamıyor. Son Bate Borisov maçında iyilerdi. Belki Meireles kırmızı kart görmese maçın başında skor çok farklı yerlere gidebilirdi.

Ama bu da Sneijder ve Meireles'i karşılaştıranlara güzel bir cevap olmuştur. Ya da Drogba yaşlı o kadar paraya alınmaz diyenlere.


Trabzonspor da Tolunay Kafkas ile bir ivme yakalamaya çalışıyor. Tolunay hoca geldiğinde beri pozitif yönde gelişen bir oyunu var Trabzonspor'un.

Her şeyden önce dostça geçen bir maç olmasını diliyoruz tabi. Geçen sene yaşanan çirkin olaylar yaşanmasın. Futbol açısında güzel, doyurucu bir mücadele olsun.





Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-