"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Emirates Cup | Galatasaray - Porto

0 yorum

Yeni sezon öncesi en önemli hazırlık maçlarını oynayacağımız Emirates Cup bugün akşam üzeri başlıyor. Futbol dünyasının en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Emirates Cup'a her sene avrupanın ve dünyanın en önemli ve üst düzey takımları katılıyor. Bu sezon tam bir şampiyonlar ligi havasında geçecek olan bu özel turnuvaya ev sahibi Arsenal, Napoli, Porto ve Galatasarayımız katılıyor. Turnuvanın açılış maçı bugün saat 16.00 da Galatasaray ve Porto arasında oynanacak. İkinci maç ise 18.20 de Arsenal ve Napoli arasında oynanacak.

Süper Kupa öncesi gerçekten çok önemli iki maça çıkacağız. Daha önceki hazırlık maçlarında hücum anlamında her ne kadar pozitif işler yapsak da defansif yönde oldukça hatalarımız vardı. Özellikle Danky'nin formsuzluğu bunu tetikledi. Chedjou da henüz takıma alışamadı gibi duruyor. Maçlara tam konsantre değil gibi. Ama ne kadar iyi bir savunma oyuncusu olduğunu herkes biliyor. Fransa gibi savunmanın çok önemli olduğu bir ligde yılın en iyi defans oyuncusu seçilmesi de bunun kanıtı. Eminim ki uyum sürecini atlattıktan sonra takımın vazgeçilmezlerinden olacaktır.

Dediğimiz gibi Fenerbahçe maçı öncesi mini bir şampiyonlar ligi mücadelesi vereceğiz. Bu takımın hazır hale gelmesi açısından çok iyi olacak.

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-