"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Schalke 04 2-3 Galatasaray maç özeti ve goller

0 yorum

Schalke 04 2-3 Galatasaray maçın geniş özeti ve golleri :



Şuan üzerimde öyle tatlı bir yorgunluk var ki yazmaya zor ikna ettim kendimi. Saat 2 olmuş ama yazmadan yapamayacağım sanırım. Muhtemelen bu gece her Galatasaraylı benim gibidir. Sesi kısılmış ve zafer sarhoşluğundan yorgun.

Attığımız gollerden sonra nasıl sevindim neler yaptım inanın bilmiyorum. Son golde ordan oraya koştuğumu hatırlıyorum. Mükemmel bir duygu patlaması yaşadık. Harika bir gece oldu. Böyle bir başarıyı özlemiştik. Ama çok hak ettik oynadığımız oyunla. Yine saçma sapan goller yedik. Ama bu sefer en sonunda şans bize güldü ve tur atlayan taraf olduk.


Aslında fazla analiz tarafına girmek istemiyorum. Böyle bir zaferden sonra analiz yapmak istemiyorum. Ama Hamit konusuna değinmeden edemeyeceğim. Sonunda oldu. Sonunda Hamit doğduğu topraklarda şanssızlığını yendi. Bu mükemmel bir olay.



Geçen hafta sonu saç baş yolduğumuz, artık yeter dediğimiz direkler bu sefer Hamit'in füzesini ağlarla buluşturdu. Sanırım artık direkler de dövülmekten bıktı. Yeter dedi ve gol oldu.

Takım ilk yarı harika oynadı. Ama golü yiyen taraf biz olduk. Tabi ki saçma bir gol ile. Dedim ya pek pozisyon pozisyon anlatıp, uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum. Zaten hepimiz aynı maçı izledik. Bu gecenin, bu mutluluğun keyfini çıkartalım.Ancak attığımız gollere değinmek gerek.

Şampiyonlar liginin tescilli golcüsü Burak yine golünü attı. Mükemmel bir takipçilik mükemmel bir koşu ve sonunda gol oldu. 5 dakika içinde 2 gol bulup almanları şoke ettik. İlk yarıda yine Selçuk sahada basmadık yer bırakmadı. Melo yine çok iyi oynadı. Drogba keza iyiydi. Defans bloğu başarılı idi.

İkinci yarıda ise beklendiği gibi büyük baskı ile başladı Schalke. Muslera çok harika toplar çıkardı. Ve belkide oyunun kaderine direk etki etti. Yediğimiz gol neredeyse ilk golün kopyası gibiydi. Yine yoktan var olan bir pozisyonda golü kalemizde gördük. Ama 2-2 lik skor Schalke'ye yetmiyordu. İyice yüklendiler. 5 dakikalık uzatma dakikalarının sonunda Muslera topu çok akıllıca oyuna soktu. Schalke defansını 3 e 2 yakaladık. Selçuk mükemmel bir ara topla Umut'u kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Umut ilk anda golü yapamasa da seken topu tamamlayarak 3-2 lik galibiyeti getirdi.

Şimdi bunun keyfini çıkarma zamanı. Hedefimize ulaştık. Artık bu çıtayı daha yükseğe taşımaya geldi sıra. Dediğim gibi bugün artık bunun keyfini sürelim. İlerisini düşünürüz.

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-