"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Kayserispor - Galatasaray maç analizi

0 yorum

Artık Şampiyonlar Ligi bitti lige dönüyoruz. Şampiyonlar Ligin'de aldığımız büyük zaferden sonra ligde de kazanmaya başlamalıyız ki bunun bir anlamı olsun. Şuan bizim için birincil hedef Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamak değil lig şampiyonu olmaktır. Çünkü zaten biz hedeflediğimiz başarıyı gösterdik orada. Bundan sonrası artık ne olursa olsun önemli değil. Ama bunu sürekli hale getirmek için bugün Kayseri'de mutlak galip gelmemiz gerekiyor.

Rakiplerimizle aramızda 4 puan fark kaldı. Son iki haftada kaybettiğimiz puanlar yüzünden. Neyse ki dün akşam Beşiktaş sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 kaybetti. Bunu da iyi kullanmamız lazım. Ayrıca bizim maçımız bugün saat 16.30 da. Fenerbahçe'de bizden sonra saat 20.00 da oynayacak. Bugün kazanarak bunu da bir avantaja çevirebiliriz Fenerbahçe üzerinde.

Fatih Terim'in olmadığı son iki hafta önce Eskişehir ile berabere kalarak, sonra Gençlerbirliği'ne sahamızda kaybederek tam 5 puan yitirdik. Artık kazanma vakti geldi. Yine İmparator olmadan sahaya çıkacağız. Ve bu son artık. Bu son maçta da galibiyet almak gerek.

Karşımızda ciddi bir ekip var. Son 7 haftadır hiç yenilmemişler. 5 galibiyet 2 beraberlik alarak mükemmel bir performans sergilediler. Bu nedenle çok dikkatli oynamak gerek.

Bugün oynanacak olan maç Kayserispor ile aramızdaki 36. mücadele olacak. Geride kalan 35 maçta ekibimiz 22 kez galip gelirken sadece 1 defa rakibine kaybetti. 12 maç ise berabere sonuçlandı. Gol sayılarında da 72 ye 23 lük gözle görülür bir üstünlüğümüz bulunuyor.

Muhtemel 11 i de söyleyip yazıya son noktayı koyuyorum :

Muslera
Eboue - Gökhan - Semih - Riera
Hamit - Selçuk - Melo - Sneijder
Drogba - Burak

Melo'nun oynaması için sanırım Dany kesik yiyecek gibi duruyor. Cezası düşürülen ve ertelenen Gökhan ilk 11de başlayabilir.

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-