"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Galatasaray 2 - 0 Antalyaspor geniş özet ve goller

0 yorum

Bugün günlerden Galatasaray !

Galatasarayımız TT Arenada konuk ettiği Antalyaspor'u Burak Yılmaz'ın attığı 2 golle mağlup etmeyi başardı.

Mücadeleye hızlı başladık. Antalyaspor'un önde baskı kurup direncimizi kırma eğilimleri 8. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golle sonuçsuz kaldı. Hamit'in kullandığı frikikte top sekerek Semih'in önünde kaldı. Semih istemeyerek de olsa topu Burak Yılmaz'a bıraktı. Burak Yılmaz da ayağına kadar gelen gol fırsatını tepmeyerek takımımızı 1-0 öne geçirdi.

Yazdığımız yazılarda Burak Yılmaz'ın kesilmesinin doğru olmadığını söylemiştik. Benim düşüncelerime göre Fatih Terim, Burak Yılmaz'ın biraz kulaklarını çekmiş. Öyle istekliydi ki bugün Burak, o özelediğimiz performansını gösterdi.

Golden sonra biraz geri yaslandık açıkcası. Top çıkarmakta zorlandık. Antalyaspor önde basmaya başladığında bu zorluğu yaşadık. Ancak onlarında Muslera'yı rahatsız edecek bir pozisyonu olmadı.

İkinci yarıda biraz daha topa sahip olmaya başladık. Genelde br orta saha mücadelesi olarak geçti maç. Biz kalemizde herhangi bir tehlikeli bir pozisyon görmedik. Bizim de 2 golden başka net gol pozisyonu diyeceğimiz bir pozisyon olmadı. Hatrımda kalan Sabri'nin seken topa nefis bir vuruşu vardı. Hakan bu vuruşu kornere çelmeyi başardı.

Burak Yılmaz'ın ikinci golü  nefisti gerçekten. Amrabat müthiş bir presle topu kaptı Burak Yılmaz'ın önüne bıraktı topu. Burak Yılmaz da nefis bir şut çıkartarak topu ağlarla buluşturdu.

Sabri gerçekten takdiri hak etti bugün. Çok istekli bir performans sergiledi.

Onun dışında Sneijder'a da biraz değinmek gerek. O da ilk defa ilk 11de çıktı. 80 dakika sahada kaldı. Ben performansını beğendim. Gerçekten çok zeki bir futbolcu. Daha top gelmeden ne yapacağına karar veriyor ve top ayağına geldiğinde hemen uyguluyor. Bu gerçekten çok önemli bir özellik. Dikine çok iyi oynuyor. Biraz daha takıma alıştığında ben Sneijder'in çok iyi işler yapacağına inanıyorum.

Hakemle ilgili pek konuşmayı sevmiyorum ama her ikili mücadeleye faul çaldı. Oyunu çok durdurdu pek beğenmedim açıkcası hakem performansını.

Sözün özü uzun bir aradan sonra rahat bir maç izledik koltuğumuzda. Güzel bir hafta sonu oldu. Rakiplerimizle farkı koruduk. Puanımızı da 40 a yükselttik.

Galatasaray 2 - 0 Antalyaspor maçın geniş özeti ve goller


Süper Ligde oynanan bütün maçların özetini LigTv.com.tr'den izleyebilirsiniz : http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/spor-toto-super-lig


 Maçtan kareler :












0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-