"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Akhisar Belediyespor - Galatasaray maç analizi

0 yorum

Galatasarayımız bugün deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

Ekibimizin bu sezon cuma günü oynadığı maçlarda üzerinde kara bulutlar dolaşıyor diyebiliriz tabiri caizse. Bu sezon oynadığımız 6 cuma maçından 5 inde puan kaybettik. Aldığımız 3 yenilginin tamamı cuma günleri gerçekleşti. Gerçekten kara cuma oldu bu sezon bize.

Cuma günleri oynadığımız bu 6 maçta kalemizde 12 gol gördük. Bu gollere 9 gol ile cevap verdik.

Bugün hem bu kötü şanssızlığa bir son vermek hem de Schalke maçı öncesinde iyice morallenmek için bu maçı kazanmak istiyoruz.

Galatasarayımızda cezası devam eden Melo, sakatlıkları süren Elmander, Ufuk Ceylan, Aykut Erçetin ve Ujfalusi kadroda yoklar.

Onun dışında hafta içi lisansı çıkan Drogba kadroda kendine yer buldu. Drogba, Fatih Terim'in görev vermesi halinde maçtaki yerini alacak.

Benim ilk 11 tahminim şöyle :

Muslera
Sabri - Dany - Semih - Riera
Hamit - Selçuk - Sneijder -Yekta - Amrabat
Burak

Yani geçtiğimiz Antalyaspor maçı formasyonu.

Ama şu da düşünülebilir. Kale ve defans düzeni aynı kalır, Hamit - Selçuk - Yekta üçlüsünün önünde Sneijder onun önünde de Drogba - Burak ikilisi de oynayabilir. Yani 4 - 3 - 2 - 1 gibi bir sistem de denenebilir.

Akhisar Belediyespor 19 puanla ligin sonunda bulunuyor. Galatasarayımız da bu maçı kazanarak puanını 43 yapıp hafta başlangıcında rakipleri üzerinde üstünlük elde etmeye çalışacak.

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-