"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Kayserispor 1 - 3 Galatasaray maç özeti ve goller

0 yorum

Galatasarayımız bugün 2 haftalık aranın ardından 3 puan ile tanıştı. Son 7 haftanın en başarılı takımı Kayserispor'u sahasında 3-1 yenmeyi başardık.

Şampiyonlar ligi dönüşü herkes bir yorgunluk bekliyordu. Çünkü çok büyük bir performans göstermiştik Schalke maçında. Ama öyle olmadı. Golü erken bulunca oyun da istediğimiz gibi şekillendi. Bugün sahada iyi pas yapan ve mücadele eden bir Galatasaray vardı.

Gollerimiz Burak Yılmaz (2) ve Wesley Sneijder'dan geldi.

Muslera kalesinde pek tehlike yaşamadı. Özellikle Kayseri'de Bobo'nun kırmızı kart görmesinden sonra defansımız ve kalemiz pek zorluk yaşamadı. Ama 1 gol yedik.

Eboue ve Riera bugün iyiydiler. İleri çıkışları çok yaptılar. Özellikle Eboue'nin bu yükselen performansından çok mutluluk duyuyorum. Çünkü iyi bir Eboue'nin Galatasaray'ın hücum etkinliğinde ne kadar önemli bir yeri olduğu açıkça ortada.

Hamit sakatlandı. Bu üzücü bir haber. Son haftalarda özellikle son Schalke maçında zirve yapmıştı. Attığı gol ile de Galatasaraylı taraftarın gönlünü almıştı. Bugün yine iyi gidiyordu ama maalesef ki sakatlandı. Umarız pek önemli bir şeyi yoktur.

Melo'dan da bahsetmek gerek. O da sezona çok kötü başlamıştı. Ama son haftalarda inanılmaz derecede yükselen bir grafiği var. Bu da Eboue gibi bizi sevindirici gelişmelerden birisi. Çünkü Melo varken topu oyuna çok verimli bir şekilde sokabiliyoruz. Bugün yine bunun örneklerini gördük. Ve formda, oynayan bir Melo'nun takım için ne kadar önemli olduğunu bugün bir kez daha gördük.

Selçuk yine kendinden bekleneni vermeye devam ediyor. Ona boşuna Xelçuk demiyoruz.

Sneijder yavaş yavaş form tutmaya başladı. Fatih Terim onu fazla yormadan form tutturmaya çalışıyor. Bugün 60 dakika sahada kaldı ve özellikle ilk yarı etkiliydi. 3. dakikada golünü de attı.

Burak ve Drogba inanılmaz iyi ikili oldular. Bu gerçekten mükemmel gelişen bir birliktelik. Bugün yine çok uyumlu ve istekliydiler. Özellikle Drogba arkadaşlarını sürekli pozisyona sokuyor. Bu gerçekten bizim için iyi bir gelişme. Çünkü ligin ilk yarısında pozisyon bulmakta güçlük çeken bir oyun sergiliyorduk. Ama Drogba'nın gelişi ile pozisyon zenginliğimiz artmaya başladı.

Burak Yılmaz krallıktaki yerini tekrar aldı. Hem avrupada hem Türkiye'de gol krallığının zirvesinde bulunmak çok kolay bir olay değil. Bu sezon ligde 16. golünü de kaydederek geçen sezon attığı gollerin tesadüf olmadığını gösterdi.

Galatasarayımız bu galibiyet ile puanını 50 ye çıkardı. Beşiktaş ile fark 7 oldu. Fenerbahçe maçı öncesi de iyi bir galibiyet oldu.

Genel olarak sahada iyi bir Galatasaray vardı. Özellikle Bobo'nun oyundan atılması ile oyunu iyice rölantiye aldık. Fatih Terim'in cezası da güzel bir şekilde son bulmuş oldu.

Bu oyun da sanırım Jose Mourinho'yu endişelendirecektir.

Kayserispor 1 - 3 Galatasaray maçın geniş özeti ve golleri :

Kayserispor 1 - 3 Galatasaray maçın golleri :
http://www.ligtv.com.tr/goller/spor-toto-super-lig

Süper Ligde oynanan bütün maçların özetini LigTv.com.tr'den izleyebilirsiniz:

Cimbom724

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-