"Hagi kaleye baktı bir çalım nefis bir hareket, Hagi Hagi Hagi !.. "


Yine Yeni Yeniden

0 yorum

Uzun bir süredir yazmadık yine. Nedense hiç yazasım gelmedi. İçimden gelmedi. Başka bir sebebi yok. Ama bu son haftalardaki heyecanı kaçırmamak için tekrar yazmaya karar verdim.

Galatasarayımız yoluna dolu dizgin devam ediyor bildiğiniz gibi. Sayın Aykut Kocaman'ın dediği gibi içerde ve dışarda da bu farkı kapattırmıyoruz ! Nasıl böyle konuşuyor anlamak mümkün değil. Bütün hocalara ceza alan bir takım var ortada. Fatih Terim sezonu kapamış. Gelecek sezon başını kaçırmış. Hala hem içerde hem de dışarda şöyle böyle diyor. Neyse gelir gelmez bu konuya girmeyelim.

Bu hafta sonu bilindiği gibi şampiyonluğu ilan etme olasılığımız çok yüksek. Kadıköye çok rahat bir şekilde gitme şansımız var. Ve ilk defa baskı altında rahat bir şekilde gitme fırsatımız olabilir. Bu durumda orda oynanacak olan maçı çok merak ediyor olacağım.

Sivasspor ile şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Artık tüm ipler bizim elimizde. Kazanıp bu işi bitirebiliriz. Fatih'in aslanları bunun bilincindeler. 20. şampiyonluğa 4. yıldıza adım adım ilerliyoruz..

Cimbom724
Devamını Oku
 
Cimbom724 - Yayınlar kaynak gösterilerek paylaşılabilir. -2013-